Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

Občianske združenie Rodina a spoločnosť organizuje aj pre školský rok 2017/2018 ďalší ročník výtvarnej súťaže: Rodina bez cigariet 6. ročník.

Úlohou je vytvoriť výtvarnú prácu zameranú na nasledovné témy:

            - zdravý životný štýl
            - ako chcem tráviť voľný čas
            - prezentovať negatívny postoj k fajčeniu resp. k iným návykovým látkam

           V tomto ročníku, sú tri kategórie pre žiakov ZŠ a ZUŠ z celého Slovenska, opäť s veľkou nádielkou výherných cien – chytré telefóny, kalkulačky,  USB disky, trička, farbičky.

  1. kategória: je celoslovenská výtvarná súťaž, kde o víťazoch rozhoduje porota na čele s predsedom spolku Skalických výtvarníkov a riaditeľom Záhorskej galérie Jána Mudrocha v Senici PhDr.  Štefanom Zajíčkom . Celkovo sa ohodnotí      prvých 20 miest!
  2. kategória: je celoslovenská internetová súťaž, zameraná na propagáciu projektu, kde rozhoduje o víťazovi verejnosť v internetovom hlasovaní.  Opäť prvých 800   súťažných prác prijatých do 4. kategórie usporiadateľ pridá       do  internetovej súťaže.  Hlasovanie bude prebiehať na webovej stránke            www.rodinabezcigariet.sk , alebo pre  používateľov Facebooku:             www.facebook.com/RodinaBezCigariet .
  3. kategória – novinka v tomto ročníku: cieľom v tejto kategórií je navrhnúť logo pre projekt, to znamená vytvoriť jednoduchý obrázok, ktorý by slúžil ako    podklad pre reklamné materiály a webstránku.

            Presné pravidlá súťaže a bližšie informácie o súťaži si záujemci môžu pozrieť na webových stránkach, alebo na Facebookovom profile. 

Cieľom súťaže je propagovať Národnú protidrogovú stratégiu Slovenskej republiky             a  poukázať na závažný spoločenský problém užívania návykových látok medzi           čoraz mladšou skupinou detí.

Súťaž je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR – v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2017

            Viac informácií www.rodinabezcigariet.sk.

Najblišie udalosti

30 apr 2024
19:00 - 21:00
OTVORENIE FONTÁN
01 máj 2024
14:00 - 21:00
MAJÁLES
23 feb 2024
08:00 - 17:00
Muzikál KUBO

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám